Tastes Τραχανάς με πράσο και κρεμμύδι Posted by jim 0 comments Συστατικά Μέθοδος Εκτέλεσης 60 γρ. βούτυρο (ΒΙΤΑΜ)1 πράσο 2 κ.γ. καπνιστό πιπέρι γλυκό2 κρεμμύδια ξερά150 γρ. τραχανά ΑλάτιΜαύρο Πιπέρι800 ml νερό (προσθέτουμε εάν χρειαστεί) Κόβουμε το πράσο σε κομμάτια και ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια.Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο ρίχνουμε το πράσο, τα κρεμμύδια, το αλάτι, το μαύρο πιπέρι, το καπνιστό πιπέρι και σοτάρουμε για πέντε λεπτά.Στη συνέχεια προσθέτουμε τα 800 ml νερό και βράζουμε για 20 λεπτά. Τα τελευταία πέντε λεπτά ρίχνουμε τον τραχανά και το αφήνουμε να βράσει.