Ταλιατέλες με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια Brown Shimeji

Συστατικά

Μέθοδος Εκτέλεσης

500 γρ. ταλιατέλες

100 γρ. μανιτάρια Brown Shimeji

1 κρέμα γάλακτος (100 ml)

2 ξηρά κρεμμύδια ψιλοκομμένα

3 κ.σ. λάδι

Ψιλοκομμένος κόλιανδρος

Αλάτι

Πιπέρι

Βράζουμε τις ταλιατέλες για 5 λεπτά και τις σουρώνουμε.

Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια μαζί με τα μανιτάρια για δύο λεπτά.

Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέτουμε τις ταλιατέλες μέσα στο τηγάνι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με το ψιλοκομμένο κόλιανδρο.