Κουνουπίδι σε μορφή πίτσας

Συστατικά

Μέθοδος Εκτέλεσης

1 κουνουπίδι

Ντοματίνια

Κασέρι

Μπέικον

Pummaro

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Ρίγανη

Γλυκιά Πάπρικα

Πλένουμε το κουνουπίδι, το κόβουμε σε μεγάλες φέτες και το τοποθετούμε σε ένα πυρέξ με λαδόκολλα.

Σε ένα μπολ βάζουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, τη γλυκιά πάπρικα και ανακατεύουμε.

Με ένα πινέλο αλείφουμε και τις δύο πλευρές τις φέτες από το κουνουπίδι και στη συνέχεια στη μία πλευρά βάζουμε pummaro με ρίγανη.

Στη συνέχεια, στη μία πλευρά της φέτας βάζουμε κασέρι, μπέικον και ντοματίνια (μπορούμε να βάλουμε ό,τι υλικά θέλουμε) και τοποθετούμε το πυρέξ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά.