Γλυκό με γιαούρτι και μπισκότα

Συστατικά

Μέθοδος εκτέλεσης

1 κιλό γιαούρτι Total 2%

3 κ.σ. μέλι

1 συσκ. μπισκότα Digestive χωρίς ζάχαρη

2 κ.σ. σιρόπι βύσσινο

50 γρ. κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ σε νιφάδες

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το μέλι και την κουβερτούρα.

Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε σε μεσαία κομμάτια τα μπισκότα.

Παίρνουμε δύο ποτήρια και βάζουμε στο καθένα από μία κ.σ. σιρόπι βύσσινο, στη συνέχεια δημιουργούμε στρώσεις από τα μπισκότα και το μείγμα με το γιαούρτι (μπορείτε να δημιουργήσετε όσες στρώσεις επιθυμείτε, ανάλογα με το μέγεθος του ποτηριού που θα επιλέξετε).

Στο τέλος, προαιρετικά, μπορείτε να διακοσμήσετε με τις νιφάδες κουβερτούρας ή με τα θρυμματισμένα μπισκότα.

Το αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά και είναι έτοιμο!!

Share on
Facebook
Twitter