Tastes Ταλιατέλες με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια Brown Shimeji Posted by jim 0 comments Συστατικά Μέθοδος Εκτέλεσης 500 γρ. ταλιατέλες100 γρ. μανιτάρια Brown Shimeji1 κρέμα γάλακτος (100 ml)2 ξηρά κρεμμύδια ψιλοκομμένα3 κ.σ. λάδιΨιλοκομμένος κόλιανδροςΑλάτιΠιπέρι Βράζουμε τις ταλιατέλες για 5 λεπτά και τις σουρώνουμε.Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια μαζί με τα μανιτάρια για δύο λεπτά.Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέτουμε τις ταλιατέλες μέσα στο τηγάνι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με το ψιλοκομμένο κόλιανδρο.