Βράζουμε τα μπρόκολα σε μία κατσαρόλα και αφού μαλακώσουν αρκετά τα αποσύρουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Στη συνέχεια τα κόβουμε πολύ μικρά κομμάτια, τα τοποθετούμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα αυγά, το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι και τα ανακατεύουμε.
Αφού ομογενοποιηθεί το μείγμα, πλάθουμε το μείγμα σε μικρές μπουκίτσες.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λάδι και αφού κάψει, τηγανίζουμε μέχρι ψηθούν μέχρι μέσα και να πάρουν χρώμα.
Αφαιρούμε τις μπουκίτσες από το τηγάνι και τις μεταφέρουμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.