Tastes Κέικ μελιού Posted by jim 0 comments Συστατικά Μέθοδος Εκτέλεσης 200 γρ. ελαιόλαδο3 αυγά200 γρ. μέλι1 βανίλια50 ml χυμό πορτοκάλιΞύσμα από ένα πορτοκάλι200 γρ. αλεύρι γ.ό.χ.100 γρ. αλεύρι Φαρίνα1 κ.γ. Baking Powder Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175° C στον αέρα.Βουτυρώνουμε τη φόρμα του κέικ.Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι Φαρίνα και το αλεύρι γ.ό.χ. και το ανακατεύουμε με το Baking Powder.Στο μπολ του μίξερ ρίχνουμε τα αυγά, το μέλι, την βανίλια και τα χτυπάμε για περίπου 5 λεπτά.Στη συνέχεια αφαιρούμε το μπολ από το μίξερ και ρίχνουμε το χυμό πορτοκαλιού, το ξύσμα πορτοκαλιού και το αλεύρι.Ανακατεύουμε με μία μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και το βάζουμε σε μία φόρμα.Ψήνουμε για περίπου 45-50 λεπτά.